ExportEksporti

Jemi një kompani me shumë vite përvojë pune me profesionalizëm dhe ekspertizë në prodhimin dhe përpunimit e çdo lloji të drurit, ambalazha nga druri dhe dru zjarri.

Export
  • Dërrasa
  • Elemente nga Ahu
  • Ambalazha nga Druri
  • Dru Zjarrit

Në dimensione të ndryshme: 25cm; 33cm; 40cm; 50cm. Gjithashtu përçarje të ndryshme 8cm-16cm (në bazë të kërkesës). Lisi/Ahu: 100x100x180 ose 80x120x180.

Euro Paleta të reja dhe të perdorura

Euro Paleta mban markën e cilësisë EPAL, vërteton se janë të inspektuar nga EPAL që ofronjnë siguri globale.

Vetëm Euro Paletat e cilësis së larte të inspektuara garantojnë rrjedhjen materiale gjithandej. Si në biznisin tuaj ashtu në transportin ndërkombëtar.

Paleta me porosi

Bëjmë mbledhjen dhe shitjen e Euro Paletave të reja dhe të përdorura, simbas posorisë. Golden Gate posedon sharren e vetë. Që do të thotë se ne jemi në gjendje të prodhojmë paletë me porosi, me dimensione të veçanta për çdo nevojë.Kontakto