O NamaPër Ne

Ndërrmarrja Golden Gate është themeluar para më shume se njëzet viteve në Tuz në afersi të Podgoricës, Mali i Zi. Që nga themelimi deri me sot kemi ofruar zgjedhje inovative të arhitekturës dhe dizajnit. Familja e Pjetër dhe Elizabetës Gjokaj të cilet themeluan "Golden Gate" në vitin 1991, akoma sot percjellin punën me të njëjtat vlera dhe integritet të plotë.

Për një kohë të shkurtër Golden Gate arriti të bëhët zgjedhja kryesore e investitorëve, ndertuesëve të shtëpive familjare, villave dhe objekeve të punës.

Ofrojmë pllaka unike për murë, tokë dhe terracë. Me veçoritë estetike dhe kualitet të lartë, kjo kompani kontribon në zhvillimin e dizjanit dhe arhitekturës së sotme dhe të ardhmes.

H.B: 520-45100-90 PIB: 02256061-302 PDV reg.nr: 30/31-00320-1
Golden Gate - Tuzi, Podgorica - Mali i Zi.Karrjera