TransportTransporti

Golden Gate siguron transportin e mallrave nëpër të gjithë territorin e Malit të Zi. Automjetet tona të transportit janë në dispozicion për nevojat e klientëve, për transportin kombëtar dhe ndërkombëtar.

 • Podgoricë
 • Danilovgrad
 • Virpazar
 • Nikshiq
 • Sutomore
 • Budva
 • Bar
 • Ulqin
 • Kotorr
 • Tivat
 • Herceg Novi